Integracija programskih modula konfigurabilnog asemblera : završni rad - Đidara, Marko (M. Đidara, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Zadatak ovog rada je integracija modula za parsiranje ADEL datoteke i asemblera mnemoničke datoteke s grafičkim sučeljem, u cjelovitu aplikaciju konfigurabilnog asemblera. U drugom poglavlju je opisan Qt kao radno okruženje programskog jezika C++ i svojstva Qt-a koje su uveliko pojednostavile kreiranje grafičkog sučelja. U trećem poglavlju se nalazi kratak opis rada asemblera i novih funkcionalnosti dodanih u grafičko sučelje. U četvrtom poglavlju je opisana integracija modula kroz opisa razreda „MainProgram“ i njegovih metoda, zatim međusobne ovisnosti modula pri izvođenju ADEL parsera i asemblera mnemoničkih datoteka, te ispisivanje porukatijekom rada modula.