Usklađivanje funkcionalnosti otvorenog sustava za elektroničko uređivanje i objavljivanje časopisa : završni rad - Duvnjak, Nikola (N. Duvnjak, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Časopis CIT koristi sustav Open Journal System za upravljanje časopisom. Zbog razlike u protocima poslova sustava i časopisa CIT potrebne su preinake koje će uskladiti razlike i olakšati korištenje sustava korisnicima.