Razgovorni agent za korisničku podršku temeljen na dubokom učenju : diplomski rad - Dulčić, Luka (L. Dulčić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Virtualni razgovorni agenti chatbot u današnjem svijetu pronalaze sve više praktičnih primjena, jedna od tih je korištenje takvih razgovornih agenata u službi za korisnike. Ovaj rad implementira prototip virtualnog razgovornog agenta službe za korisnike pomoću modela strojnog učenja sekvenca u sekvencu. Funkcionalnost modela je evaluirana na nekoliko službi za korisnike te je iznesen osvrt na ovakve razgovorne agente.