Izrada web-stranice za naručivanje hrane : završni rad - Farszky, Igor (I. Farszky, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U ovom dokumentu opisana je izrada web aplikacije za naručivanje hrane. Navedeni su osnovni teoretski pojmovi potrebni za razumijevanje izrade web aplikacije, navedeno je što radi aplikacija, koje funkcionalnosti podržava te kako su one izvedene. Opisan je model baze podataka na kojemu se temelji sama aplikacija i prema kojoj je izrađen model razreda. Objašnjena je arhitektura komponenata aplikacije, sve tehnologije i alati koji su se koristili pri izradi, prikazane najvažnije funkcionalnosti i unutrašnjost aplikacije, te priložene korisničke upute za lakše snalaženje i upotrebu.