Sustav za raspoznavanje glasovnih naredbi : završni rad - Franić, Paula (P. Franić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Razvijen sustav upravlja LED diodama putem govornih naredbi. Komunikacija s modulom te s MATLABom se ostvaruje putem serijske komunikacije. Grafičko sučelje u MATLABu omogućuje odabir grupe govornih naredbi te se na taj način određuje upravljanje LED diodama ili na mikrokontroleru ili na LED diodama na protoboardu. Pomoću mikrofona na modulu se signal obrađuje te točno određenim protokolom se šalje odgovor mikrokontroleru da li je naredba prepoznata ili ne. Ako je naredba prepoznata, mikrokontroler ovisno o softverskoj implementaciji pali LED diodu/e.