Poboljšanje rezultata duboke neuronske mreže kroz variranje slikovnog ulaza : završni rad - Franetović, Roko (R. Franetović, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Glavni uspijeh svake neuronske mreže temelji se na kvaliteti njenih podataka za učenje. Koristeći programsko okruženje za 3D računalnu grafiku smo generirali potrebne podatke koje smo koristili pri fazi učenja konvolucijske neuronske mreže. Mijenjanjem parametara teksture efektivno smo varirali slikovni ulaz te smo vidjeli rezultat promjene. Postavili smo temelj za buduća istraživanja koja žele koristiti ovakav način generiranja podataka.