Geometrijsko upravljanje multirotorskom letjelicom s benzinskim motorima : diplomski rad - Marković, Lovro (L. Marković, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Ravijen je nelinearni geometrijski regulator za upravljanje multirotorskom letjelicom s benzinskim motorima. Regulator je implementiran u programskom jeziku C++ u ROS okruženju te ispitan korištenjem simulacijskog okruženja Gazebo na postojećem modelu multirotorske bespilotne letjelice s benzinskim motorima i pokretnim masama.