Aplikacija za daljinsko upravljanje površinskim vozilom : završni rad - Čićin-Šain, Zdravko (Z. Čićin-Šain, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu su opisani implementirani elementi aplikacije za daljinsko upravljanje površinskim vozilom. Korištene su tehnologije; JavaScript, TypeScript, HTML, CSS i Angular te je dan kratki opisi funkcionalnosti koje obavlja svaka tehnologija. Definirane su željene mogućnosti aplikacije: kontroliranje brzine i smjera kretanja, kontroliranje rotacije vozila, mogućnost odabira načina upravljanja rotacijom, mogućnost odabira načina upravljanja (ručno, automatsko, pračenje). Odabir načina upravljanja realiziran je korištenjem radio tipki (jedan način upravljanja aktivan, ostali isključeni). Odabir načina upravljanja rotacijom realiziran je korištenjem prekidač tipke (toggle). Kontroliranje smjera i brzine kretanja realizirani su implementacijom upravljačke ručice (joystick). Kontroliranje rotacije vozila realizirano je implemetacijom dvosmjernog klizača (slider).