Mjerenje ljudskog pokreta i elektrokardiograma tijekom izvođenja vježba snage : završni rad - Čibarić, Marko (M. Čibarić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Tijekom izvođenja vježbi snage bilo je potrebno snimiti ljudski pokret i elektrokardiogram te pomoću dobivenih podataka provesti odgovarajuću obradu i analizu signala. Snimanje se obavljalo multifunkcionalnim senzorskim čvorom Shimmer3 ECG, a obrada podataka pomoću programskog alata Matlab.