Sustav preporučivanja sportaša zasnovan na suradničkom filtriranju : završni rad - Čagalj, Luka (L. Čagalj, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Generiranje preporuka jako je popularan koncept i mnoga istraživanja posvećena su poboljšanju efikasnosti ovakvih sustava. Suradničko filtriranje primjer je tehnike koja se aktivno koristi. Svrha ovog rada jest detaljnije pojasniti koncepte spomenutog pristupa. Ostvaren je sustav koji se temelji na osnovnoj implementaciji suradničkog filtriranja i pomoću njega generirane preporuke sportaša.