Izrada aplikacije za prikaz podataka o vožnji tijekom rada automobila. : završni rad - Došenović, David (D. Došenović, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Detaljno je opisana implementacija programske podrške potrebne za rad aplikacije, te grafičkog sučelja aplikacije preko kojega se prikazuju podaci o vožnji tijekom rada automobila. Implementacija je ostvarena programskim jezicima C++ i Python, a korištenje aplikacije je simulirano preko modela opisanog u radu.