Sustav za komunikaciju predavača i auditorija posredstvom kviza : završni rad - Cvitanović, Ivan (I. Cvitanović, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U okviru ovog rada izrađena je web aplikacija za komunikaciju predavača i auditorija posredstvom kviza. Aplikacija predavaču omogućava pripremu i provođenje kvizova na predavanjima kao i pregled statističkih podataka o već provedenim kvizovima. Za vrijeme predavanja predavač ima uvid u status rješavanja kvizova i rezultate polaznika u realnom vremenu. Kako bi se kontrolirao pristup aplikaciji implementiran je sustav za prijavu putem korisničkog imena i lozinke. Aplikacija se bazira na ASP.NET Core Web API programskoj arhitekturi i Angular platformi, a kao poslužitelj za relacijsku bazu podataka koristi se Microsoft SQL Server.