Asinkrona komunikacija u Internetu stvari : diplomski rad - Cvetnić, Matija (M. Cvetnić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom diplomskom radu istraženi su standardni protokoli u Internetu stvari te mogućnosti asinkrone komunikacije. Obrađene su osnove arhitektura procesa zasnovana na pravilima te Drools platforma kao glavni predstavnik takve arhitekture. Istražene su osnovne značajke arhitekture sustava zasnovane na događajima te kao glavni predstavnici arhitekture zasnovane na događajima obrađeni su AWS Lambda i platforma JAIN SLEE.