Dijeljeni kalendar studenata i nastavnika : završni rad - Divić, Josip (J. Divić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Uobičajeni postupak dogovaranja sastanka nastavnika i studenta temelji se na dogovoru putem razmjene elektroničkih poruka. U sklopu završnog rada napravljen je sustav koji pojednostavljuje i omogućuje dodatne mogućnosti u navedenom procesu. Između nastavnika i studenata omogućena je izrada zahtjeva za rezervacijom termina sastanaka. Ugrađena je mogućnost izmjene termina s obje strane te mogućnost potvrde ili odbijanja. Pri svakoj promijeni parametara ili statusa događaja generiraju se obavijesti unutar aplikacije te putem elektroničke pošte. Također je omogućen prikaz korisnikovih događaja u obliku vlastitog kalendara. Rješenje je implementirano korištenjem ASP.NET MVC 5 tehnologije uz korištenje Entity Frameworka i SQL Server baze podataka.