Sustav za planiranje projekata : završni rad - Dašić, Darko (D. Dašić, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Uobičajena je praksa danas da se aktivnosti projekta odvijaju paralelno, međutim to često zna izazvati poteškoće u definiranju vremenskog rasporeda. Ovaj rad predlaže jedno rješenje za vremenski raspored te alokaciju resursa i korisnika kako bi se taj raspored sačuvao. Predloženo rješenje u pratnji je određenih ograničenja koja pojednostavljuju postupak te smanjuju moguće scenarije korištenja. Uz algoritam koji obavlja prethodnu operaciju opisan je sustav koji udomaćuje programsku logiku te omogućuje prijenos informacija stvarnih događaja u informatički sustav.