Implementacija programski definiranog prijamnika na razvojnom sustavu ZedBoard : završni rad - Butina, Hrvoje (H. Butina, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U radu su opisani postupci za prilagodbu i implementaciju postojećeg programski definiranog radio prijamnika na razvojnu platformu ZedBoard. Ulaznu jedinicu prijamnika čini analogno-digitalni pretvornik na razvojnom sustavu FMC150. Za izlaznu jedinicu prijamnika korišten je audio kodek koji je dio sustava ZedBoard. Opisane su značajke razvojnog sustava ZedBoard, audio kodeka i sklopovlja na razvojnom sustavu FMC150. Težište je stavljeno na razvoj RTL VHDL modela za inicijalizaciju i upravljanje audio kodekom i sklopovljem na FMC150. Opisan je proces uhodavanja prijamnika sa stvarnim signalima.