Ugradbeni sustav temeljen na ARM Cortex M4 procesoru : završni rad - Čižić, Kristina (K. Čižić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Korištenjem programskog alata Altium Designer dizajnirane su sheme koje omogućavaju daljnji proces realizacije zadanog ugradbenog sustava. Uređaj će podržavati CAN, Ethernet, Modbus, ZigBee/XBee te USB protokol. Sadržat će 1 GB NAND Flash memorije te 6 MB SRAM-a. Uređaj je namijenjen prikupljanju podataka, točnije parametara uređaja u industrijskim postrojenjima u svrhu prevencija njihova kvara, a napajat će se pomoću vanjskog izvora napajanja vrijednosti 3,3 V.