Razvoj modula sustava elektroničkog učenja za unos zadataka i generiranje ispita : završni rad - Dananić, Tomislav (T. Dananić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Osnovna ideja ovog završnog rada jest izrada sustava za zapis tekstualnih zadataka koji omogućuje arhiviranje zadataka uz funkcionalnost instanciranja novih inačica zadataka s elementima nasumičnog odabira i parametriziranog zadavanja rješenja. Za implementaciju je odabrana objektno orijentirana paradigma, za pozadinsku potporu se koristi java programski jezik i Spring razvojni okvir, za spremište se koristi PostgreSQL baza podataka, a za klijentsku stranu HTML, CSS i JavaScript.