Procjena parametara osvjetljenja i korekcija osvjetljenja na fotografijama : završni rad - Car, Franko (F. Car, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Rad opisuje teorijsku podlogu rada neuronskih mreža i njihovu upotrebu na problemu određivanja parametara osvjetljenja na fotografijama. Izgrađena je neuronska mreža i prikazan je postupak izgradnje u biblioteci TensorFlow. Prikazan je postupak pripreme i korištenja SFU GreyBall skupa podataka te su opisani rezultati prepoznavanja i ispravljanja parametara na fotografijama u različitim prostorima boja.