Optimizacija procjene susjedstva antena mobilne telekomunikacijske mreže : diplomski rad - Lukić, Marko (M. Lukić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu opisuje se i analizira problem optimizacije procjene susjedstva antena mobilne telekomunikacijske mreže. Predstavljaju se mogući pristupi njegovom rješavanju: algoritmi lokalne pretrage, modeli strojnog učenja i njihova kombinacija. Za svaki pristup detaljnije se opisuju ispitane implementacije. Rezultati ispitivanja međusobno se uspoređuju te se komentira ukupna uspješnost rješavanja problema.