Poboljšanje interakcije sa sustavima m-učenja postupcima inženjerstva upotrebljivosti : diplomski rad - Damjanović, Ivan (I. Damjanović, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad predstavlja primjenjivanje metoda inženjerstva upotrebljivosti nad jednostavnim sustavom mobilnog učenja. Rad daje kratki opis inženjerstva upotrebljivosti te životni ciklus razvoja klijentske aplikacije sustava. Opisane su naslijeđene funkcije posužitelja sustava te dodatne funkcije razivjene u sklopu rada. Dan je detaljan uvid u tehnologije korištene pri razvoju poslužitelja i klijenta sustava te detaljni opisi provedenih vrednovanja, njihovi rezultati te promjene napravljene pri uklanjanju problema pronađenih analizom tih rezultata. Interakcija s razvijenom klijentskom aplikacijom opsiana je u detalje.