Proračun stacionarnih prilika u prijenosnoj elektroenergetskoj mreži primjenom programskog paketa EMTP-RV : završni rad - Buljan, Lara (L. Buljan, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovog rada je izraditi modele elemenata 400 kV prijenosne mreže za proračun tokova snaga u EMTP-RV programu. Objašnjeno je teorijsko modeliranje elemenata sustava, testirani su programi PSS®E i EMTP-RV za proračun tokova snaga te je opisan postupak modeliranja generatora, transformatora, nadzemnog voda i tereta.