Mobilna aplikacija za platformu Android za evidenciju i razmjenu rezultata na Elektrijadi : završni rad - Brebrek, Ivica (I. Brebrek, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Elektrijada je međunarodno natjecanje studenata elektrotehnike i računarstva u sportu i znanju. Problem tog natjecanja je što se za organizaciju i praćenje događaja koriste oglasne ploče i letci. Drugim riječima, podatci nisu centralizirani te je teško biti u toku sa svim informacijama. Ovim radom je pokušano riješiti taj problem. Aplikacija je napisana za platformu Android i svakom korisniku aplikacije omogućen je prikaz i unos događaja, vijesti i rezultata natjecanja te podržava međusobnu razmjenu podataka Bluetoothom.