Baza podataka i web-aplikacija za Formulu 1 : završni rad - Buhiniček, Tomislav (T. Buhiniček, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Tema ovog završnog rada je izrada programskog sustava koji se bavi praćenjem informacija vezanih uz Formulu 1. U bazi podataka su pohranjenje informacije o vozačima, ekipama, utrkama, kvalifikacijama, trkaćim vikendima i vijestima. Bazu podataka smo implementirali pomoću alata phpMyAdmin koji koristi MySQL. Za izradu aplikacije su korištene tehnologije: PHP, CSS, HTML i JavaScript. Običnom korisniku je omogućeno pregledavanje vijesti, rezultata i statistika vezanih uz Formulu 1. Administrator ima ovlasti da može unositi, mijenjati i brisati podatke o rezultatima i vijestima.