Oblikovanje informacijskog sustava biciklističkog kluba : završni rad - Brajdić, Karlo (K. Brajdić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu je izrađen informacijski sustav biciklističkog kluba. Ukratko su opisane funkcionalnosti sustava te način na koji su one razdvojene. Također, spomenute su neke korištene tehnologije te ukratko i opisane. Time je dobiven uvid o tome što je bilo potrebno implementirati i pomoću kojih tehnologija, odnosno alata. Nadalje, opisana je sama implementacija sustava. U radu su opisane komponente sustava koje su podijeljene prema obrascu MVC. Također, detaljno je opisana i baza podataka. Poslužiteljska strana je realizirana u programskom jeziku PHP i pritom koristeći radni okvir Laravel, dok je MySQL odabrani sustav za upravljanje bazom podataka. Grafičko sučelje je uređeno pomoću radnog okvira Bootstrap.