Mobilna aplikacija za evidenciju kvarova na proizvodnim linijama : završni rad - Božurić, Tomislav (T. Božurić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Izrađena je mobilna aplikacija za potpunu evidenciju kvarova na proizvodnim linijama koja omogućava upravljanje kvarovima u svim pogledima. Dodatno, aplikacija omogućava izvoz podataka u CSV format, upravljanje izvezenim datotekama, preventivno održavanje, te grafičku analizu podataka. Cilj izrade aplikacije jest povećati produktivnost i efikasnost rada, omogućiti digitalizaciju u tvrtkama te u konačnici pravovremeno spriječiti nastanak novih kvarova i stvaranje nepotrebnih dodatnih troškova.