Aplikacija za učenje matematike na uređajima s operacijskim sustavom Android : završni rad - Brozović, Sara (S. Brozović, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu napravljena je aplikacija za učenje matematike na uređajima s operacijskim sustavom Android. Aplikacija ima teorijski dio gdje je objašnjeno gradivo iz matematike, te interaktivni dio gdje se korisnici mogu međusobno natjecati. Interaktivni dio je ujedno test s kojim korisnici mogu provjeriti usvojeno znanje jer se u igri postavljanu pitanja iz gradiva koje je obrađeno u teorijskom dijelu aplikacije. Interaktivni dio je napravljen pomoću platforme Firebase.