Sustav za pohranu i vizualizaciju podataka iz telekomunikacijskih okruženja : diplomski rad - Bošnjak, Ivan (I. Bošnjak, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U sklopu ovog diplomskog rada razvijen je i opisan sustav za pohranu i vizualizaciju podataka iz telekomunikacijskih okruženja. U prvom poglavlju su opisane tehnologije korištene za izradu web aplikacije. U drugom poglavlju je opisana baza podataka, točnije EAV model i relacijski model baze podataka. U trećem poglavlju je opisana arhitektura sustava i implementacija. U četvrtom poglavlju su testovi brzine odziva sustava. Uspoređena je brzina odziva sustava prije i nakon optimizacije na nekoliko uzoraka različitih veličina. U petom poglavlju su opisane najvažnije funkcionalnosti sustava i upute za korištenje. Sustav je razvijan u suradnji sa tvrtkom Ericsson.