Povjerljivost komunikacijskih sučelja u programski upravljanoj mreži : diplomski rad - Blokar, Filip (F. Blokar, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Rad obrađuje koncept programski upravljanih mreža (SDN) te protokole HTTP i SSL/TLS za izvedbu povjerljive komunikacije između slojeva SDN arhitekture. Oblikovana je i implementirana povjerljiva HTTP komunikacija između SDN upravljačkog uređaja OpenDaylight i SDN aplikacije povrh njega. U laboratorijskoj okolini demonstrirani su te uspoređeni slučajevi povjerljive i nepovjerljive komunikacije između navedenih elemenata SDN mreže.