Izrada aplikacije za praćenje i upravljanje aktivnostima mobilnog učenja : diplomski rad - Ćurković, Petar (P. Ćurković, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U sklopu ovog diplomskog rada realizirana je klijentska web-aplikacija Teacher u AngularJS Material radnom okviru. Web API koji klijentska aplikacija konzumira, izrađen je koristeći ASP.NET Web API tehnologiju. Web-aplikacija omogućuje praćenje i upravljanje aktivnostima mobilnog učenja koje se odvija upotrebom tablet-računala. Upravljanje se odnosi na dodavanje razreda, grupa, učenika, uređaja, uloga i ostalih administrativnih podataka. Moduli za praćenje aktivnosti nude izvješća o korištenju sustava kao što su prikaz mijenjanja grupa po razredima u vremenu, prikaz promjene rezultata u stvarnom vremenu te praćenje aktivnosti korisnika u stvarnom vremenu. Podaci potrebni za prikaz navedenih izvješća dobivaju se na način da tablet-računala šalju informacije o digitalnoj lekciji koja se trenutno izvodi.