Izgradnja aplikacije za internetsku prodaju proizvoda obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava : završni rad - Ćurić, Sara (S. Ćurić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu opisan je problem izrade web-aplikacije za prodaju proizvoda obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava krajnjim kupcima. Objašnjene su funkcije komponenata od kojih se sustav sastoji te je detaljno opisan model baze podataka na kojem se temelji aplikacija. Podrobnije je opisan MVC oblikovni obrazac na kojem je temeljeno rješenje problema te su opisane tehnologije i alati korišteni prilikom izrade rješenja. U sklopu rada u cijelosti je implementirana web-aplikacija opisana radom. U radu su prikazani i objašnjeni važniji dijelovi koda te je dan primjer uporabe aplikacije. Na kraju rada nalazi se osvrt na implementiranu aplikaciju te prijedlozi i smjernice za njen daljnji razvoj.