Implementacija i primjena algoritma stroja potpornih vektora u klasifikaciji i regresiji : diplomski rad - Ćorić, Ivan (I. Ćorić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Opisana je teorija iza algoritma stroja potpornih vektora, kako za klasiﬁkaciju, tako i za regresiju. Opisan je algoritam sekvencijalne minimalne organizacije. Napravljena je implementacija algoritma i za klasiﬁkaciju i za regresiju te su oba algoritma primijenjena na nekoliko skupova podataka. Napravljena je usporedba naše implementacije s drugim implementacijama te su rezultati zadovoljavajući.