Upravljanje ugradbenim računalom za blokovsku obradbu mjernih podataka u stvarnom vremenu : završni rad - Borić, Luka (L. Borić, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu opisan je postupak konfiguracije i programiranja sustava za obrađivanje podataka u stvarnom vremenu. Sadrži općeniti pregled sustava za obradu podataka u stvarnom vremenu, zatim slijedi opis korištenih tehnologija i pripadne programske podrške te završava s postupcima konfiguracije kodeka, implementacije algoritma za blokovsku obradu mjernih uzoraka i osposobljavanjem prijenosa podataka serijskim USB portom.