Decentralizirana metoda za planiranje razmjene energije u multi - robotskom sustavu : diplomski rad - Boljunčić, Sara (S. Boljunčić, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Razmjeni energije u multi-robotskom sustavu pristupa se kreiranjem rasporeda punjenja između agenata. Ovaj rad istražuje dva pristupa kreiranju rasporeda.