Pretraživanje po sadržaju u računalnoj telefoniji : završni rad - Bogdan, Josip (J. Bogdan, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovog rada je ostvariti integraciju računalne telefonije koristeći alat Envox. Za potrebe našeg rada koristili smo blokove za pohranjivanje, dohvaćanje i reprodukciju digitalnog sadržaja. Za primjer smo napravili Envox skriptu pomoću koje se korištenjem računala i telefona pozivom na broj 108 spajamo na web stranicu sa tečajem valuta, pohranjujemo, obrađujemo te podatke i reproduciramo. Tijekom rada na Envox-u proučili smo i opisali potrebne protokole za omogućavanje rada skripte.