Implementacija kućnog videonadzornog sustava : diplomski rad - Benko, Matej (M. Benko, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu su se prikazali zahtjevi videonadzornog sustava, kako isplanirati jedan takav sustav, koji su ključni parametri, te kako se implementira kućni videonadzorni sustav pomoću Raspberry Pi uređaja i njegovih perifernih jedinica. Zahvaljujući širokom spektru mogućnosti Raspberry Pi uređaja, kao i njegovoj niskoj cijeni te odličnoj dokumentaciji i velikoj bazi korisnika ovaj uređaj se pokazao kao dobrim odabirom za kućni videonadzor uz laku mogućnost proširenja njegovih funkcionalnosti.