Projektiranje elektrotehničkih sustava vodospreme : diplomski rad - Benko, Josip (J. Benko, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Ovim diplomskim radom opisana je uloga vodospreme u vodoopskrbnom sustavu. Točnije u prvom dijelu rada nudi se teorijska podloga u kojoj je opisan sustav vodospreme, osnovna podjela prema geografskoj lokaciji, osnovni dijelovi sustava vodospreme te njezina funkcija u cjelokupnom vodoopskrbnom sustavu. Drugi dio rada opisuje projektiranje elektrotehničkog sustava vodospreme na jednom praktičnom primjeru. Prikazuju se sve norme i tehnički propisi koji moraju biti zadovoljeni prilikom projektiranja, tehnički opis u kojem je opisan rad cjelokupnog sustava, proračuni provedeni radi dimenzioniranja zaštite i elektroenergetske opreme te nacrta na kojima se vidi projektirani sustav i oprema.