Web-aplikacija za poklanjanje predmeta : završni rad - Ćaleta, Frano (F. Ćaleta, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Tema ovog završnog rada je web aplikacija s pripadnom bazom podataka koja će omogućiti registriranim korisnicima poklanjanje predmeta. Zadatak je ostvaren korištenjem MariaDB sustava za upravljanjem bazama podataka, programskog jezika PHP te njegovog radnog okvira Laravel za izradu poslužiteljskog dijela sustava. Za izradu korisničkog sučelja upotrijebljen je HTML, CSS, Javascript, JQuery i BootStrap. Sve tehnologije te programski jezici koji su korišteni analizirani su i opisani . Prikazana je arhitektura sustava i struktura baze podataka. Kroz obrasce uporabe su prikazane funkcionalnosti za pojedinu vrstu korisnika.