Mobilna aplikacija za operacijski sustava Android za čitanje senzorskih podataka s mobilnog uređaja : diplomski rad - Bencetić, Igor (I. Bencetić, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Rad opisuje mobilne aplikacije za čitanje senzorskih podataka za mobilni uređaj s operacijskim sustavom Android i dodatnih komponenti za demonstraciju rada sustava. Opisan je prvotno zamišljeni model rješenja. Navedene su i opisane tehnologije koje su korištene pri izradi rješenja. Detaljnije je opisano konačno rješenje i pokazane su razlike u odnosu na početni model rješenja. Na samom kraju je prokomentirano dobiveno rješenje i iznesena su mišljenja o prednostima i nedostatcima korištenih tehnologija.