Baza podataka i web-aplikacija za forum : završni rad - Biškup, Ivan (I. Biškup, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U sklopu završnog rada izrađen je sustav za forum koji omogućava korisnicima da međusobno komuniciraju, postavljaju pitanja i raspravljaju o određenim temama. Sustav se sastoji od baze podataka i aplikacije. U bazi podataka se čuvaju svi podaci o korisnicima, njihovim komentarima, temama, forumima i ostalim podacima korisnim za ovu aplikaciju. Većina tih podataka se prikazuje korisniku na prilagođen način. Korisnici mogu pregledavati podatke, dok određene podatke, poput komentara, foruma i tema mogu i uređivati ili obrisati ukoliko su ih oni stvorili. Isto tako korisnici mogu razmjenjivati poruke.