Parametriranje PI regulatora protoka medija kroz radijator : završni rad - Bilušić, Tomislav (T. Bilušić, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U završnom radu opisana su načela upravljanja grijanjem modela jednostavne kuće. U radu su opisani postupci izrade modela jednostavne kuće koristeći programsko sučelje IDA ICE, identifikacije modela pomoću mjerenja temperature i snage grijanja radijatora i parametrizacije PI regulatora za upravljanje protokom medija kroz radijator kako bi se osigurala željena temperatura u prostorijama.