Automatizacija modela okretnog stola upotrebom programirljivog logičkog kontrolera S7-1500 u programskom jeziku LAD : završni rad - Bašljan, Ivana (I. Bašljan, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Programirljivi logički kontroleri imaju sve veći utjecaj u industriji zbog svoje jednostavnosti i pouzdanosti te su oni ključni element industrijske automatizacije. Iz tog razloga, razne tvrtke su odlučile razvijati svoje PLC-e, a među najistaknutijima našla se i tvrtka Siemens. U ovom završnom radu koristio se Siemensov program TIA Portal v14 pomoću kojega se automatizirao model okretnog stola.