Nenadzirano učenje procjene dubine jednookim vidom : diplomski rad - Bartol, Kristijan (K. Bartol, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Rekonstrukcija strukture prirodnih scena vrlo je važan sastojak mnogih praktičnih primjena računalnog vida. Posebno su zanimljivi pristupi koji učenje provode na slijedu slika jedne kamere jer ne zahtijevaju komplicirane sustave za pribavljanje i označavanje podataka za učenje. U posljednje vrijeme, veliki uspjeh u tom području ostvaruju metodu temeljene na dubokim konvolucijskim modelima.