Sustav za automatsko generiranje glazbe : završni rad - Bartol, Mirko (M. Bartol, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Korištenje umjetne neuronske mreže za redukciju dimenzionalnosti i pripremu podataka za LSTM mrežu koja kasnije generira glazbu. U ovom radu su objašnjene umjetne neuronske mreže te poseban naglasak na redukciju dimenzionalnosti podataka.