Ugradnja programirljivog procesora mrežnog prometa Click u mrežni emulator IMUNES : diplomski rad - Bajer, Aleksandar (A. Bajer, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Prvi dio dokumenta opisuje Click, modularnu platformu za obradu mrežnog prometa. Opisani su Click elementi i njihova svojstva, veze između tih elemenata zajedno sa mehanizmima komunikacije te uloga Click konfiguracije u platformi. Definirana je Click konfiguracija za IPv4 usmjernik te je detaljno objašnjena uloga elemenata u konfiguraciji. Također je definirana Click konfiguracija za mrežni preklopnik zajedno sa svojim elementima. Drugi dio dokumenta govori o instalaciji Clicka u mrežni emulator IMUNES. Opisuje se implementacija Click L2 i L3 čvora, odnosno, mrežnog preklopnika i statičkog IPv4 usmjeritelja, respektivno. Treći dio dokumenta prikazuje korištenje Click čvorova u mrežnom emulatoru IMUNES. Također govori o mogućim problemima prilikom korištenja Clicka u IMUNESU, te njihovom rješavanju.