Izrada 3D-igre s računalno upravljanim igračima : diplomski rad - Badak, Silvestar (S. Badak, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Algoritam SARSA-lambda pripada skupini algoritama potpornog učenja, grani strojnog učenja, čija je svrha da agenti nauče samostalno obavljati neki zadatak. Algoritmom SARSA-lambda, agenti uče Q-vrijednosti za parove stanje-akcije te pomoću tih vrijednosti procjenjuju koju je akciju dobro obaviti u nekom stanju. Na temelju tih Q-vrijednosti, agent uporabom politike izabire jednu od akcija kada se nalaze u određenom stanju. Akcije, koje se mogu odabrati u nekom stanju, ovise o trenutnoj strategiji koja se primjenjuje.