Sustav za potporu pronalaženju studentskih poslova usmjeren prema studentu : završni rad - Bačani, Iva (I. Bačani, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Razvijena je web aplikacije naziva Vrijedni student koja služi za pronalazak posla prema određenim preferencijma studenata. Definirane su sve osnovne funkcionalnosti koje web aplikacija mora ostvariti. Razvijen je sustav koji unaprjeđuje razmjenu informacija u svrhu pronalaska idealnog studentskog posla. Olakšan je pristup studentima poslovnom svijetu te omogućena bolja komunikacija između studenta i poslodavaca. Ideja za daljni napredak sustava je izrada mobilne aplikacije navedenog sustava u svrhu jednostavnijeg i bržeg pristupa informacijama.