Grafičko korisničko sučelje za rad s umjetnim neuronskim mrežama : diplomski rad - Čular, Jure (J. Čular, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U radu je opisan sustav za izgradnju umjetnih neuronskih mreža kroz grafičko sučelje. Opisana je implementacija samog sustava i podržane značajke te su navedeni nedostatci sustava. Sustav pruža korisnicima jednostavan način izgradnje umjetnih neuronskih mreža tako da grafički slažu i spajaju pojedine slojeve. Nakon izgradnje neuronske mreže korisnici mogu generirati Python skriptu koja izgradi neuronsku mrežu koristeći gotovu biblioteku. Uz izgradnju neuronske mreže korisnici ju mogu učiti i pratiti napredak kroz grafove.