Baza podataka i web-aplikacija za praćenje napretka u učenju : završni rad - Babić, Mario (M. Babić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovome završnom radu, osmišljena je i izrađena baza podataka, te je napraljena web aplikacija za praćenje napretka u učenju, koja koristi tu bazu podataka. Baza pohranjuje sve potrebne podatke o predmetima, sastavnicama predmeta, studentima, planu učenja predmeta i sastavnica, trajanju pojedinih aktivnosti učenja, te konačno razultatima učanje. Aplikacija omogućava pregled, unos, brisanje i izmjenu svih navedenih podataka. Apliacija je napravljena s jednostavnim korisničkim sučeljem kako bi bila laka za korištenje. Baza podataka napravljena je u MySQL susatvu za upravljanje bazom podataka, za samu aplikaciju korišten je progamski jezik Python, te Django web radni okvir. Aplikacija je izgrađena na oblikovnom obracu MVC. Korištene tehnologije uključuju: HTML5, CSS, Python, MySQL, Django.