Jezik opće namjene za opis domenskog znanja sa ciljem prevođenja u vizualni jezik : završni rad - Kostrešević, Kenneth (K. Kostrešević, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Kako bi se omogućilo korisnicima programskog sustava upravljanje i prilagođavanje sčcelja i rada sustava, gradi se prevoditelj koji na temelju izvornog koda sustava te znanja iz domene područja primjene sustava stvara upravljivo grafičko sučelje te gradivne blokove za vizualni jezik.